Цибулеві кільця в клярі

Короткий опис

Цибулеві кільця — одна з найпопулярніших закусок у світі. Вони ідеальні до пива, під футбол або серіал. Їх дуже просто приготувати вдома. Домашні кільця за рецептом Євгена Клопотенка вийдуть особливо хрумкими та апетитними.

Приготування20
Порції4
СкладністьЛегко

Опис рецепту

Якщо цибуля вам дісталася особливо "зла”, перед смаженням її можна замочити у холодній воді на 8-10 хвилин, щоб кільця віддали воді свою гіркоту. Потім замочування викладіть цибулю на паперовий рушник та просушіть від вологи.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Цибулю почистіть, наріжте її кільцями, шириною приблизно 0,5-1 см. Зніміть з кілець тонку плівку.

  2. Для кляру змішайте вінчиком 2 яйця, 50-75 г холодної води та 5 ст. л. борошна. Підготуйте також миску з 1-2 ст. л. борошна для панірування кілець.

  3. Розігрійте сотейник з олією. Кільця обваляйте спершу в борошні, потім занурте в кляр та обережно викладіть в гарячу олію. Смажте, доки кляр не набуде золотавого кольору з обох боків. Готові кільця викладіть на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію.