Лосось під соусом дорблю

Короткий опис

Стейк з лосося — чудовий варіант як для вечері, так і для святкового столу.

Приготування15
Порції4
СкладністьЛегко

Опис рецепту

Правильно підібраний до риби соус урізноманітнить її смакову палітру. Соус із блакитною пліснявою дорблю ідеально підходить до цієї страви.

Інгредієнти

Рецепт покроково

  1. Змішайте приправу з італійських трав, перець, паприку та сіль.

  2. Кожен шматочок риби приправте цією сумішшю.

  3. Нагрійте сковороду та додайте в неї вершкове масло та олію.

  4. Як тільки масло розтане, додайте рибу й смажте її по дві хвилини з кожного боку.

  5. В сотейнику на невеликому вогні доведіть вино до кипіння, додайте в нього нарізаний блакитний сир, поки він не почне танути у вині. Після цього помішуючи додаємо вершки. Варити соус потрібно 3–5 хвилин, до загустіння, не перестаючи мішати.

  6. Стейк із лосося полийте соусом. Подавати страву до столу можна з запеченими овочами, картоплею або салатом.