Короткий опис
Стейк з лосося — чудовий варіант як для вечері, так і для святкового столу.
Опис рецепту
Правильно підібраний до риби соус урізноманітнить її смакову палітру. Соус із блакитною пліснявою дорблю ідеально підходить до цієї страви.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Змішайте приправу з італійських трав, перець, паприку та сіль.
Кожен шматочок риби приправте цією сумішшю.
Нагрійте сковороду та додайте в неї вершкове масло та олію.
Як тільки масло розтане, додайте рибу й смажте її по дві хвилини з кожного боку.
В сотейнику на невеликому вогні доведіть вино до кипіння, додайте в нього нарізаний блакитний сир, поки він не почне танути у вині. Після цього помішуючи додаємо вершки. Варити соус потрібно 3–5 хвилин, до загустіння, не перестаючи мішати.
Стейк із лосося полийте соусом. Подавати страву до столу можна з запеченими овочами, картоплею або салатом.