Короткий опис
Основний склад тістечок - неймовірний сметанковий крем та хрустке печиво. Для його приготування знадобиться трохи какао і творчості - аби форма була цікавою. Вупі-пай можуть бути круглими, у вигляді ведмедиків чи зірочок, або навіть торту.
Опис рецепту
Слід взяти для приготування усі інгредієнти правильної температури та трохи розігріти пічку або духовку.
Інгредієнти
Рецепт покроково
Перед приготуванням розтопіть 50 г масла та відкладіть стигнути. Решту масла залишіть на столі. Також вийміть з холодильника сметану. В окремому посуді збийте 1 яйце та 100 г цукру до густої піни.
Додати 100 г кефіру та добре перемішати ложкою.
Додаємо до рідини розтоплене масло кімнатної температури.
Усі сухі інгредієнти - до миски: 140 г борошна, 40 г какао та розпушувач. Взбиваємо добряче.
Коли побачимо, що тісто стало густим, припиняємо взбивати, вкриваємо плівкою та ставимо до холодильника. Забуваємо про нього на 40 хвилин.
Збиваємо 70 г масла та 70 г цукрової пудри міксером. Маса має стати білою та зрости в об'ємах.
Поступово додавайте в майбутній крем сметану та збивайте міксером. Зверніть увагу, що сметана мала бути на столі, а не в холодильнику та бути кімнатної температури. Бо якщо вона холодна - крем може розшаруватися та не загустіти. Готовий крем перекладіть, якщо маєте, до кондитерського мішка або залиште у мисці та відправте до холодильника.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Для випікання тістечок застеліть пергаментом деко, змастіть руки олією та зліпіть потрібну вам форму. Можна виробляти фігурними формами - хоч ведмедиків, хоч повітряних зміїів. Найважливіше, щоб кожне тістечко мало пару такого ж розміру.
Через 8-12 хвилин ваші тістечка будуть готовими.
Почекайте поки випічка трохи вистигне та з'єднайте печиво за допомогою крему. Вживайте з чаєм або кавою без додавання цукру.